OPTIMALNIM ODRŽAVANJEM SVOG AUTOMOBILA, VI ĆETE KONTROLISATI NJEGA , A NE ON VAS !

Auto servis: Dragan Miladinović - Feder, Ustanička 25 , 35210 Svilajnac

 

Reč po reč . . .
Usluge
Šta je reglaža
Uređaji za reglažu
Kako funkcioniše reglaža
Šta se preporučuje
Šta je balansiranje
Šta treba znati o felnama
Šta je ispravljanje felni
WEAR test
Kakvu ulogu imaju gume
O montaži guma
Proces krpljenja guma
Presek pneumatika
Zamena šofer-šajbne
Podešavanje svetala
Par fotografija
Literatura
Kontakt
Foto bonus

REČ PO REČ . . .

Rođen sam u Svilajncu, a srednju Mašinsko-tehničku školu sam završio u Despotovcu. Školovanje sam nastavio pokušajem studiranja na Višoj tehničkoj školi u Čačku, koje nisam završio, već sam se odlučio za odsluženje vojnog roka, u Beogradu, u rodu vozača kamiona sa prikolicom. Godine 1976. zaposlio sam se u u novootvorenom Auto moto društvu “Petar Milojević” u Svilajncu koje je bilo opremljeno sa tada najsavremenijom opremom proizvedenom po evropskim standardima, kada je i počeo moj pravi kontakt sa automobilizmom.

Radeći na poslovima reglaže trapova, balansiranju točkova, auto-mehanici, tehničkom pregledu, vožnjom šlepera i autobusa, kontaktom sa ljudima svih profila stvorio sam impozantno iskustvo na čijem dopunjavanju i unapređenju radim i dan-danas.
1988. godine sam otvorio privatni servis kao dopunsku delatnost poslu u AMD-u, a već 1992. sam napustanjem službe u preduzeću, u kom sam radio, kompletan poslovni akcenat stavio na poslovanje svog servisa i time postao potpuni privatnik. Zbog navika iz mladosti moji sugrađani i mušterije su me okarakterisali, i opet prozvali i prepoznali, po starom nadimku “Feder”.

Za svoj uspeh dugujem večnu zahvalnost svojoj porodici, firmi “Marinković-Hofmann” d.o.o. iz Velike Moštanice, mnogobrojnim prijateljima i mušterijama. Toplo preporučujem svim svojim kolegama da opremu kojom rade obogate mašinama iz asortimana “Marinković-Hofmann”-a, generalnog zastupnika firme “Hoffmann” iz Nemačke, zbog proverenog vrhunskog kvaliteta izrade, i što je još važnije, mogućnosti obezbeđenja brzog i ažurnog servisiranja. Sva oprema prikazana na ovom sajtu je u njihovom programu prodaje.

Par fotografija, proleće 2015.godina

S poštovanjem,

Dragan Miladinović - Feder

 

 

www.as-feder.com